Tijd voor digitale vernieuwing

De laatste tijd is er hard gewerkt om onze website te verfrissen, zowel technisch als visueel.

Ons gehele stieraanbod is nu verwerkt in de vorm van een webshop, waarbij het nu ook mogelijk is om online sperma te bestellen. Groot voordeel hiervan is dat wij u zo compleet mogelijk willen blijven voorzien van de laatste stierinformatie, zodat de juiste keuzes gemaakt kunnen worden voor uw kruisingsplan. Om daarmee nog beter te ondersteunen hebben wij een handige tool ontwikkeld waarmee u kunt aangeven wat belangrijk is voor uw toekomstige melkveestapel, zodat deze naadloos aansluit op de bedrijfsvoering. U heeft keuze uit negen verschillende gebruikskenmerken waarbij u de drie belangrijkste bepaalt en selecteert. De webshop genereert op basis van deze selectie het beste resultaat voor stieradvies!

Natuurlijk blijven onze vertegenwoordigers u vanzelfsprekend ook graag ondersteunen met stierkeuzes zoals u die van ons gewend bent.

Wanneer u een account aanmaakt in onze online omgeving en u vóór 31 mei 2020 uw eerste bestelling plaatst, krijgt u maar liefst 20% korting op het aankoopbedrag!

Menu